rreth nesh
historiku kantinËs
zanafilla
vlerËsime
produktet
 
  konjak
  raki
  fërnet
  ponç
album
markat & patentat
të rejat e fundit
kontaktet
... kliko në foto për me shumë informacion

Konjaku „ Skënderbeu " është pije me cilësi të lartë dhe me karakter të veçantë, e ëmbël dhe e pasur në shije.

Mostra konjak "GJERGJ KASTRIOTI Skënderbeu", prodhim i vitit 2003, në bazë të analizave fiziko-kimike dhe organo shqisore, rezulton si më poshtë:

TREGUESIT ORGANO SHQISORË :

Pamja : Lëng i kthjellët pa turbullirë e lëndë të huaja
Ngjyra : Kafe e çelët ( ngjyrë ari )
Aroma : Karakteristike e pijes " GJERGJ KASTRIOTI Skënderbeu". Pa erë të huaj.
Shija : Karakteristike e pijes. Pa shije të huaj.

TREGUESIT FIZIKO KIMIKË :

1
Alkoli etilik, , i shprehur në % në vëllim në 20 gradë C, jo më pak se
40
2
Ekstrakti i përgjithshëm, i shprehur në gram/litër, jo më pak se
10
3
Aciditeti i përgjithshëm, i shprehur në acid acetik mg/100 cm 3 a.a, jo më shumë
80
4
Aldehidet , i shprehur në acetaldehid mg/100 cc aa, jo më shumë
50
5
Furfurol, i shprehur në mg/100 cm 3 a.a, jo më shumë
3
6
Esteret , si etil acetat, i shprehur në mg/100 cc aa, jo më shumë
250
7
Bakër ( CU), i shprehur në mg/lit ,jo më shumë
2
8
Zink (ZN), i shprehur në mg/lit, jo më shumë
5
9
Plumbi (PB), i shprehur në mg/lit, jo më shumë
0.2
10
Arseniku (AS), i shprehur në mg/lit, jo më shumë
0.2
11
Kallaji (SN), i shprehur në mg/lit, jo më shumë
5
 

PËRFUNDIME : (referuar mostrës dhe rezultateve të analizave) Mostra është brënda normave të standartit shqiptar (STASH 1485-87). Produkti është i vlefshëm për konsum njerëzor.


 
Terms and Conditions  /  Privacy Statement  / Linke te tjere  / Ndihma  / Harta
Deizajni: Vatra / Programimi: ShqiperiaCom / © 2005 ADOL Shpk
eXTReMe Tracker