rreth nesh
historiku kantinËs
zanafilla
vlerËsime
produktet
 
  konjak
  raki
  fërnet
  ponç
album
markat & patentat
të rejat e fundit
kontaktet
... kliko në foto për me shumë informacion
1.1 shishe me ponç portokalli "ADOL", 0.5 litërshe, me ngjyrë kafe , e cila peshon neto 0. 375 kg.

Ponçi paketohet në kuti kartoni (me përmasa 0.28x 0.465x0.523; me peshë neto 0.600 kg).
Një kuti mban 15 shishe; pesha neto 7.5 litra, pesha bruto 13.5 kg.

Kod bari i shishes 530000008015.
Kod bari i kutise 530000008016.

Cmimi eshte Ex Works Tiranë, për kualitetin dhe paketimin e mostrës që ekspozohet.

Kutitë e kartonit vendosen në paleta.
Paletat janë prej druri me përmasa (euro paleta ) 120 cm x 100 cm x 15 cm lartësi.
Një paletë merr : 64 kuti kartoni me Ponç Portokalli "ADOL" – 864 kg.


 
Terms and Conditions  /  Privacy Statement  / Linke te tjere  / Ndihma  / Harta
Deizajni: Vatra / Programimi: ShqiperiaCom / © 2005 ADOL Shpk
eXTReMe Tracker