rreth nesh
historiku kantinËs
zanafilla
vlerËsime
produktet
 
  konjak
  raki
  fërnet
  ponÁ
album
markat & patentat
të rejat e fundit
kontaktet
... kliko në foto për me shumë informacion

1 shishe me konjak "Gjergj Kastrioti Skenderbeu", me ngjyre kafe te erret, 0.7 litershe, e cila peshon neto 0.450 kg, kushton .

Ky konjak paketohet ne kuti kartoni (me permasa 0.31.5 x 0. 26.5 x 0.24; me peshe 0.500 kg).

Nje kuti mban 12 shishe; pesha neto 8.4 litra; pesha bruto 14 kg. Cdo shishe eshte e ambalazhuar ne kuti kartoni individuale.

Cmimi eshte Ex Works Tirane, per kualitetin dhe paketimin e mostres qe ekspozohet.

Kod bari i shishes 5300000080046.
Nje europalete me dimesionet 1.2 m x 1m x 0.15m, ka 84 kuti kartoni me peshe bruto 1176 kg. 
Terms and Conditions  /  Privacy Statement  / Linke te tjere  / Ndihma  / Harta
Deizajni: Vatra / Programimi: ShqiperiaCom / © 2005 ADOL Shpk
eXTReMe Tracker